مواد لازم:
شیر 4 پیمانه
شکر 1 پیمانه
نشاسته گل 1/2 پیمانه
کره 30 گرم
گلاب 1 قاشق سوپخوری
شکر را روی حرارت ملایم بگذارید و اصلا هم نزنید تا کاراملی شود.
شیر و نشاسته را با هم مخلوط کنید تا نشاسته داخل شیر حل شود.
بعد از اینکه شکر کاراملی شد مخلوط شیر و نشاسته را بهش اضافه می کنیم. ابتدا کمی سفت می شود ولی نگران نباشید، حرارت را ملایم کنید و به همزدن ادامه دهید تا هم کارامل حل شود و هم مواد به غلظت مناسب برسد سپس کره و گلاب را اضافه کنید و بعد از اینکه مواد شروع به حباب زدن کرد از روی حرارت بردارید، از صافی عبور دهید و داخل قالب بریزید و به مدت 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر آماده شود.