شماره : 543

12:23 - 14/10/1401

شاخه اصلی /  دسر

مسقطی کاراملی
طرز تهیه را در ادامه مطلب مشاهده بفرمایید

 

مواد لازم:

شیر 4 پیمانه

شکر 1 پیمانه

نشاسته گل 1/2 پیمانه

کره 30 گرم

گلاب 1 قاشق سوپخوری

 

شکر را روی حرارت ملایم بگذارید و اصلا هم نزنید تا کاراملی شود.

شیر و نشاسته را با هم مخلوط کنید تا نشاسته داخل شیر حل شود.

بعد از اینکه شکر کاراملی شد مخلوط شیر و نشاسته را بهش اضافه می کنیم. ابتدا کمی سفت می شود ولی نگران نباشید، حرارت را ملایم کنید و به همزدن ادامه دهید تا هم کارامل حل شود و هم مواد به غلظت مناسب برسد سپس کره و گلاب را اضافه کنید و بعد از اینکه مواد شروع به حباب زدن کرد از روی حرارت بردارید، از صافی عبور دهید و داخل قالب بریزید و به مدت 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر آماده شود.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .