مواد لازم:
پوره خرمالو: 1 پیمانه
آرد 300 گرم
شکر: 250 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
شیر: 1/4 پیمانه
روغن مایع: 3/4 پیمانه
بکینگ پودر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 پنس
دارچین: 1 قاشق چایخوری
پودر هل: 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد، نمک، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و هل را با هم ترکیب و الک کنید.
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا سفید و کشدار شود سپس شیر و روغن را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید. در آخر مواد خشک را اضافه کرده و با لیسک به شکل دورانی مواد را هم بزنید تا یکدست شود.
در آخر پوره خرمالو را اضافه کنید و دورانی هم بزنید.
فر را از قبل گرم کنید. دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مواد را داخل قالب بریرید و قالب را به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود.