شماره : 718

22:17 - 29/09/1401

شاخه اصلی /  شیرینی پزی
کیک خرمالو
کیک خرمالو
طرز تهیه را در ادامه مشاهده بفرمایید

 

مواد لازم:

پوره خرمالو: 1 پیمانه

آرد 300 گرم

شکر: 250 گرم

تخم مرغ: 3 عدد

شیر: 1/4 پیمانه

روغن مایع: 3/4 پیمانه

بکینگ پودر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری

جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

نمک: 1 پنس

دارچین: 1 قاشق چایخوری

پودر هل: 1/4 قاشق چایخوری

جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آرد، نمک، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و هل را با هم ترکیب و الک کنید.

تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا سفید و کشدار شود سپس شیر و روغن را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید. در آخر مواد خشک را اضافه کرده و با لیسک به شکل دورانی مواد را هم بزنید تا یکدست شود.

در آخر پوره خرمالو را اضافه کنید و دورانی هم بزنید.

فر را از قبل گرم کنید. دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مواد را داخل قالب بریرید و قالب را به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .