مواد لازم:
آب انار 2 پیمانه
نشاسته 4 قاشق سوپخوری
شکر 4 قاشق سوپخوری
گلاب 1/4 پیمانه
کره 50 گرم
ابتدا نشاسته و یک پیمانه آب انار را هم مخلوط کنید هم بزنید تا نشاسته حل شود سپس بقیه آب انار را اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. کمی که گذشت شکر را اضافه کنید، به هم زدن ادامه دهید تا شکر حل شود. سپس گلاب را اضافه کنید و بازهم مواد را هم بزنید تا به غلظت کمی بیشتر از فرنی برسد. کره را اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه کره آب شد مواد را داخل قالب بریزید و مسقظی را داخل یخچال قرار دهید تا مسقطی سفت شود.