شماره : 540

17:23 - 28/09/1401

شاخه اصلی /  دسر
مسقطی انار
مسقطی انار
طرز تهیه را در ادامه  مطالعه بفرمایید 

 مواد لازم:

آب انار 2 پیمانه

نشاسته 4 قاشق سوپخوری

شکر 4 قاشق سوپخوری

گلاب 1/4 پیمانه

کره 50 گرم

 

ابتدا نشاسته و یک پیمانه  آب انار را هم مخلوط کنید هم بزنید تا نشاسته حل شود سپس بقیه آب انار را اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. کمی که گذشت شکر را اضافه کنید، به هم زدن ادامه دهید تا شکر حل شود. سپس گلاب را اضافه کنید و بازهم مواد را هم بزنید تا به غلظت کمی بیشتر از فرنی برسد. کره را اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه کره آب شد مواد را داخل قالب بریزید و مسقظی را داخل یخچال قرار دهید تا مسقطی سفت شود.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .