مواد لازم:
آرد جو پرک: 2 پیمانه
بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
دارچین: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: ½ قاشق چایخوری
روغن نارگیل: ¼ پیمانه
گلابی: 2 عدد
کشمش: ¼ پیمانه
شیره انگور: 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 3 عدد
طرز تهیه:
ابتدا مواد خشک را با هم ترکیب کرد، سپس مواد مایع را مخلوط می کنیم و وانیل را به آن اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و به مواد خشک اضافه می کنیم و کلیه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.
در ظرف مورد نظر کاغذ روغنی می گذاریم. نصف مواد را داخل ظرف می ریزیم و روی آن را گلابی که نازک برش زده ایم می چینیم و باقی مواد را روی گلابی ها میریزیم. به مدت یک ساعت در دمای 180 درجه درونی فری که از قبل روشن کرده این قرار می دهیم.