شماره : 737

22:20 - 22/07/1396

شاخه اصلی /  شیرینی پزی

کیک گلابی
 طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید

 

مواد لازم:
آرد جو پرک: 2 پیمانه
بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
دارچین: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: ½ قاشق چایخوری
روغن نارگیل: ¼ پیمانه
گلابی: 2 عدد
کشمش: ¼ پیمانه
شیره انگور: 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 3 عدد
 
طرز تهیه:
ابتدا مواد خشک را با هم ترکیب کرد، سپس مواد مایع را مخلوط می کنیم و وانیل را به آن اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و به مواد خشک اضافه می کنیم و کلیه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. 
در ظرف مورد نظر کاغذ روغنی می گذاریم. نصف مواد را داخل ظرف می ریزیم و روی آن را گلابی که نازک برش زده ایم می چینیم و باقی مواد را روی گلابی ها میریزیم. به مدت یک ساعت در دمای 180 درجه درونی فری که از قبل روشن کرده این قرار می دهیم. 
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .