• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 516
      تاریخ مطلب :20:23 - 09/04/1396



        


      ژله پوره طالبی


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


       

      مواد لازم:

      پودر ژله طالبی: 1 بسته

      خامه: 250 گرم

      پودر ژلاتین: 15 گرم

      پوره طالبی: 2 پیمانه

      شکر: 100 گرم

      آب سرد برای حل کردن ژلاتین: 70 میلی لیتر

      طرز تهیه:

      ابتدا پودر ژله را با یک لیوان آبجوش حل کرده درون ظرف مورد نظر می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا ژله گرفته شود. پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده به روش بن ماری حل می کنیم. پوره طالبی و شکر را با هم مخلوط می کنیم سپس خامه و ژلاتین آب شده را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود بعد بر روی ژله سفت شده می ریزیم و مجددا در یخچال قرار می دهیم تا کاملا ژله گرفته شود.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved