مواد لازم:
پودر ژله طالبی: 1 بسته
خامه: 250 گرم
پودر ژلاتین: 15 گرم
پوره طالبی: 2 پیمانه
شکر: 100 گرم
آب سرد برای حل کردن ژلاتین: 70 میلی لیتر
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژله را با یک لیوان آبجوش حل کرده درون ظرف مورد نظر می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا ژله گرفته شود. پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده به روش بن ماری حل می کنیم. پوره طالبی و شکر را با هم مخلوط می کنیم سپس خامه و ژلاتین آب شده را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود بعد بر روی ژله سفت شده می ریزیم و مجددا در یخچال قرار می دهیم تا کاملا ژله گرفته شود.