شماره : 516

20:23 - 09/04/1396

شاخه اصلی /  دسر

ژله پوره طالبی
طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید

 

مواد لازم:

پودر ژله طالبی: 1 بسته

خامه: 250 گرم

پودر ژلاتین: 15 گرم

پوره طالبی: 2 پیمانه

شکر: 100 گرم

آب سرد برای حل کردن ژلاتین: 70 میلی لیتر

طرز تهیه:

ابتدا پودر ژله را با یک لیوان آبجوش حل کرده درون ظرف مورد نظر می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا ژله گرفته شود. پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده به روش بن ماری حل می کنیم. پوره طالبی و شکر را با هم مخلوط می کنیم سپس خامه و ژلاتین آب شده را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود بعد بر روی ژله سفت شده می ریزیم و مجددا در یخچال قرار می دهیم تا کاملا ژله گرفته شود.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .