مواد لازم:
اسفناج: 150 گرم
پنیر فتا: 100 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
زرده تخم مرغ: 1 عدد
خمیر یوفکا: یک بسته
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
اسفناج را بورانی می کنیم. دو عدد تخم را زده سپس پنیر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و به اسفناج اضافه می کنیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. مواد را درون خمیر یوفکا قرار می دهیم و نان را می پیچیم. روی نان ها را با برس زرده تخم مرغ می زنیم، در صورت تمایل کنجد یا سیاه دانه روی آن می ریزیم سپس درون فر قرار می دهیم تا نان کم طلایی رنگ شود.