شماره : 217

08:58 - 06/12/1394

شاخه اصلی /  آشپزی

بورک پنیر و اسفناج
طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید

مواد لازم:

اسفناج: 150 گرم

پنیر فتا: 100 گرم

تخم مرغ: 2 عدد

زرده تخم مرغ: 1 عدد

خمیر یوفکا: یک بسته

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

اسفناج را بورانی می کنیم. دو عدد تخم را زده سپس پنیر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و به اسفناج اضافه می کنیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. مواد را درون خمیر یوفکا قرار می دهیم و نان را می پیچیم. روی نان ها را با برس زرده تخم مرغ می زنیم، در صورت تمایل کنجد یا سیاه دانه روی آن می ریزیم سپس درون فر قرار می دهیم تا نان کم طلایی رنگ شود.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .