مواد لازم:
شکر قهوه ای: 2 پیمانه
آرد: 2 پیمانه
بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار خیلی کم
کره قطعه قطعه شده: 1/2 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
تخم مرغ زده شده: 1 عدد
جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری
گردو خرد شده: 1/2 پیمانه
دارچین: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
فر را روشن کرده و روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم. ظرف مورد نظر را چرب کرده، کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم.
آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده سپس کره را به آنها اضافه می کنیم و شروع به همزدن می کنیم. برای مخلوط کردن مواد می توانیم آنها را در مخلوط کن نیز بریزیم. شکر را اضافه می کنیم و مجدد مواد را هم میزنیم. نیمی از مواد را درون ظرف کیک می ریزیم. در ظرف دیگری شیر،تخم مرغ زده شده و جوز هندی را با هم مخلوط می کنیم و به باقیمانده مواد کیک اضافه می کنیم خوب بهم می زنیم تا یک دست شود، سپس بر روی خمیر کیک داخل قالب می ریزیم و در آخر گردو ها و دارچین را روی مواد میریزیم و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار می دهیم.