• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 729
      تاریخ مطلب :11:01 - 26/11/1394



        


      کیک جوز هندی


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      شکر قهوه ای: 2 پیمانه

      آرد: 2 پیمانه

      بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری

      نمک: به مقدار خیلی کم

      کره قطعه قطعه شده: 1/2 پیمانه

      شیر: 1 پیمانه

      تخم مرغ زده شده: 1 عدد

      جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری

      گردو خرد شده: 1/2 پیمانه

      دارچین: به میزان دلخواه

      طرز تهیه:

      فر را روشن کرده و روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم. ظرف مورد نظر را چرب کرده، کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم.

      آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده سپس کره را به آنها اضافه می کنیم و شروع به همزدن می کنیم. برای مخلوط کردن مواد می توانیم آنها را در مخلوط کن نیز بریزیم. شکر را اضافه می کنیم و مجدد مواد را هم میزنیم. نیمی از مواد را درون ظرف کیک می ریزیم. در ظرف دیگری شیر،تخم مرغ زده شده و جوز هندی را با هم مخلوط می کنیم و به باقیمانده مواد کیک اضافه می کنیم خوب بهم می زنیم تا یک دست شود، سپس بر روی خمیر کیک داخل قالب می ریزیم و در آخر گردو ها و دارچین را روی مواد میریزیم و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار می دهیم.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved