شماره : 729

11:01 - 26/11/1394

شاخه اصلی /  شیرینی پزی

کیک جوز هندی
طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید

مواد لازم:

شکر قهوه ای: 2 پیمانه

آرد: 2 پیمانه

بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری

نمک: به مقدار خیلی کم

کره قطعه قطعه شده: 1/2 پیمانه

شیر: 1 پیمانه

تخم مرغ زده شده: 1 عدد

جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری

گردو خرد شده: 1/2 پیمانه

دارچین: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

فر را روشن کرده و روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم. ظرف مورد نظر را چرب کرده، کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم.

آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده سپس کره را به آنها اضافه می کنیم و شروع به همزدن می کنیم. برای مخلوط کردن مواد می توانیم آنها را در مخلوط کن نیز بریزیم. شکر را اضافه می کنیم و مجدد مواد را هم میزنیم. نیمی از مواد را درون ظرف کیک می ریزیم. در ظرف دیگری شیر،تخم مرغ زده شده و جوز هندی را با هم مخلوط می کنیم و به باقیمانده مواد کیک اضافه می کنیم خوب بهم می زنیم تا یک دست شود، سپس بر روی خمیر کیک داخل قالب می ریزیم و در آخر گردو ها و دارچین را روی مواد میریزیم و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار می دهیم.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .