مواد لازم:
شیر: 1 لیتر و 1/2 پیمانه
شکر: 7 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ: 1 عدد
آرد ذرت: 2 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل: 2 قاشق سوپخوری
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1 لیتر شیر و شکر را روی حرارت می گذاریم تا بجوش آید. در ظرف دیگری زرده تخم مرغ، آرد ذرت، 1 قاشق پودر نارگیل، 1/2 پیمانه شیر را با هم مخلوط می کنیم و به آرامی به مخلوط شیر و شکر که در حال جوش است اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد به جوش آمدند، از روی حرارت برداشته وانیل را به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه در حالیکه در ظرف بسته است می گذاریم تا مواد استراحت کند. سپس فرنی را در ظرفی ریخته و در حالیکه هنوز گرم است سرو کنید. مابقی پودر نارگیل را برای تزیین روی فرنی می ریزیم.