شماره : 522

08:52 - 26/11/1394

شاخه اصلی /  دسر

فرنی ترکیه ای
طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید

مواد لازم:

شیر: 1 لیتر و 1/2 پیمانه

شکر: 7 قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ: 1 عدد

آرد ذرت: 2 قاشق سوپخوری

پودر نارگیل: 2 قاشق سوپخوری

وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1 لیتر شیر و شکر را روی حرارت می گذاریم تا بجوش آید. در ظرف دیگری زرده تخم مرغ، آرد ذرت، 1 قاشق پودر نارگیل، 1/2 پیمانه شیر را با هم مخلوط می کنیم و به آرامی به مخلوط شیر و شکر که در حال جوش است اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد به جوش آمدند، از روی حرارت برداشته وانیل را به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه در حالیکه در ظرف بسته است می گذاریم تا مواد استراحت کند. سپس فرنی را در ظرفی ریخته و در حالیکه هنوز گرم است سرو کنید. مابقی پودر نارگیل را برای تزیین روی فرنی می ریزیم.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .