مواد لازم:
ران مرغ: 4 عدد
برنج: 4 پیمانه
خلال بادام:120 گرم
خلال پسته: 120 گرم
خلال پوست پرتقال: 70 گرم
کشمش: 1 پیمانه
زرشک: 1 پیمانه
طرز تهیه:
برنج را آبکش کرده و دم می اندازیم. ران مرغ ها در ماهی تابه می گذاریم. یک عدد سیر، نمک و فلفل و زعفران به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد و با روغن خود سرخ شود.
خلال پسته و بادام را درون گلاب خیس می کنیم بعد در روغن تفت می دهیم. کشمش را با کره تفت می دهیم. زرشک و پوست پرتقال را درون روغن اندک تفت می دهیم.
برنج را در ظرف مورد نظر می کشیم، مرغ ها روی آن قرار می دهیم و مجدد روی آن برنج می کشیم و با خلال ها و کشمش و زرشک تزیین می کنیم.