شماره : 214

15:32 - 19/11/1394

شاخه اصلی /  آشپزی

مرصع پلو
طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید

 

مواد لازم:

ران مرغ: 4 عدد

برنج: 4 پیمانه

خلال بادام:120 گرم

خلال پسته: 120 گرم

خلال پوست پرتقال: 70 گرم

کشمش: 1 پیمانه

زرشک: 1 پیمانه

طرز تهیه:

برنج را آبکش کرده و دم می اندازیم. ران مرغ ها در ماهی تابه می گذاریم. یک عدد سیر، نمک و فلفل و زعفران به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد و با روغن خود سرخ شود.

خلال پسته و بادام را درون گلاب خیس می کنیم بعد در روغن تفت می دهیم. کشمش را با کره تفت می دهیم. زرشک و پوست پرتقال را درون روغن اندک تفت می دهیم.

برنج را در ظرف مورد نظر می کشیم، مرغ ها روی آن قرار می دهیم و مجدد روی آن برنج می کشیم و با خلال ها و کشمش و زرشک تزیین می کنیم.

 

 

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .