مواد لازم:
سیب زمینی کوچک: 1 کیلو
روغن: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه کافی
مواد لازم برای سس:
پیاز کوچک خرد شده: یک عدد
کره: دو قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده: 200 گرم
سیر خرد شده: 2 حبه
آویشن خشک: 1 قاشق چایخوری
آب مرغ: نصف پیمانه
خامه: نصف پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده: نصف پیمانه
طرز تهیه:
سیب زمینی را در روغن، نمک و فلفل بغلتانید، سپس روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
طرز تهیه سس:
کره را ذوب کرده، پیاز و قارچ را اضافه کنید. حدود 10 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شود. سیر و آویشن را اضافه کنید و یک دقیقه بپزد. آب مرغ را اضافه کنید. در این مرحله خامه را اضافه کنید و مواد را به جوش بیاورید تا غلیظ شود. 4 دقیقه قبل از برداشتن از روی گاز پنیر را اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل را به سیب زمینی کباب شده اضافه و سپس سرو کنید.