• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 222
      تاریخ مطلب :16:41 - 10/11/1394



        


      خورش بامیه


      طرز تهیه را در مطلب بخوانید


      مواد لوازم:

      گوشت: نیم کیلو

      بامیه:250 گرم

      پیاز کوچک: 1 عدد

      رب گوجه فرنگی: 2 قاسق سوپخوری

      کره: 30 گرم

      آبلیمو: 1قاشق سوپخوری

      زعفران: به میزان لازم

      نمک، زردچوبه و ادویه خورشی: به میزان لازم

      طرز تهیه:

      پیاز را نگینی خرد می کنیم در روغن تفت می دهیم تا سبک شود. گوشت را در سایز 3*3 خرد می کنیم به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس زردچوبه و ادویه خورشی و رب را اضافه کرده و آب را به خورش میافزاییم. شعله گاز را زیاد می کنیم تا آب بجوشد پس از جوشیدن آب شعله را کم می کنیم تا گوشت بپزد. بامیه ها را به مدت 20 دقیقه درون آب یخ می اندازیم پس از آن درون کره تفت می دهیم و به گوشت اضافه می کنیم پس از اینکه خورش جا افتاده، 5 دقیقه آخر آبلیمو و زعفران را به آن اضافه می کنیم.

      برای خوشمزه تر شدن خورش می توانیم یک عدد قلم نیز درون خورش اضافه کنیم.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved