شماره : 222

16:41 - 10/11/1394

شاخه اصلی /  آشپزی

خورش بامیه
طرز تهیه را در مطلب بخوانید

مواد لوازم:

گوشت: نیم کیلو

بامیه:250 گرم

پیاز کوچک: 1 عدد

رب گوجه فرنگی: 2 قاسق سوپخوری

کره: 30 گرم

آبلیمو: 1قاشق سوپخوری

زعفران: به میزان لازم

نمک، زردچوبه و ادویه خورشی: به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد می کنیم در روغن تفت می دهیم تا سبک شود. گوشت را در سایز 3*3 خرد می کنیم به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس زردچوبه و ادویه خورشی و رب را اضافه کرده و آب را به خورش میافزاییم. شعله گاز را زیاد می کنیم تا آب بجوشد پس از جوشیدن آب شعله را کم می کنیم تا گوشت بپزد. بامیه ها را به مدت 20 دقیقه درون آب یخ می اندازیم پس از آن درون کره تفت می دهیم و به گوشت اضافه می کنیم پس از اینکه خورش جا افتاده، 5 دقیقه آخر آبلیمو و زعفران را به آن اضافه می کنیم.

برای خوشمزه تر شدن خورش می توانیم یک عدد قلم نیز درون خورش اضافه کنیم.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .