• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 220
      تاریخ مطلب :15:13 - 10/11/1394



        


      باقلا قاتوق


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      باقلا: 1 پیمانه

      تخم مرغ: 1 عدد

      سیر: 3 حبه

      شوید خشک: 1 قاشق سوپخوری

      آب: 1/2 پیمانه

      کره: 30 گرم

      نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

      طرز تهیه:

      سیر ها را له کرده درون روغن بسیار کم تفت می دهیم، سپس باقلا را اضافه کرده بعد از کمی تفت، کره، شوید و ادویه جات را اضافه می کنیم بعد از کمی تفت، آب را روی مواد می ریزیم و منتظر می شویم تا باقلا بپزد. بعد از پخت باقلا، تخم مرغ را درون ظرف باقلا می شکنیم و هرگز هم نمیزیم، در ظرف را گذاشته و منتظر می شویم تا تخم مرغ بپزد. پس از پخت تخم مرغ، غذای ما آماده می شود.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved