مواد لازم:
باقلا: 1 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
سیر: 3 حبه
شوید خشک: 1 قاشق سوپخوری
آب: 1/2 پیمانه
کره: 30 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
سیر ها را له کرده درون روغن بسیار کم تفت می دهیم، سپس باقلا را اضافه کرده بعد از کمی تفت، کره، شوید و ادویه جات را اضافه می کنیم بعد از کمی تفت، آب را روی مواد می ریزیم و منتظر می شویم تا باقلا بپزد. بعد از پخت باقلا، تخم مرغ را درون ظرف باقلا می شکنیم و هرگز هم نمیزیم، در ظرف را گذاشته و منتظر می شویم تا تخم مرغ بپزد. پس از پخت تخم مرغ، غذای ما آماده می شود.