شماره : 220

15:13 - 10/11/1394

شاخه اصلی /  آشپزی

باقلا قاتوق
طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید

مواد لازم:

باقلا: 1 پیمانه

تخم مرغ: 1 عدد

سیر: 3 حبه

شوید خشک: 1 قاشق سوپخوری

آب: 1/2 پیمانه

کره: 30 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

سیر ها را له کرده درون روغن بسیار کم تفت می دهیم، سپس باقلا را اضافه کرده بعد از کمی تفت، کره، شوید و ادویه جات را اضافه می کنیم بعد از کمی تفت، آب را روی مواد می ریزیم و منتظر می شویم تا باقلا بپزد. بعد از پخت باقلا، تخم مرغ را درون ظرف باقلا می شکنیم و هرگز هم نمیزیم، در ظرف را گذاشته و منتظر می شویم تا تخم مرغ بپزد. پس از پخت تخم مرغ، غذای ما آماده می شود.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .