• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 212
      تاریخ مطلب :08:32 - 10/11/1394



        


      عدس پلو


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      عدس: 1 پیمانه

      برنج: 3 پیمانه

      گوشت چرخ کرده: 300 گرم

      پیاز متوسط: 1 عدد

      کشمش پلویی: 1 پیمانه

      زرشک و خلال پوست پرتقال برای تزیین

      کره و زعفران آب شده: به میزان لازم

      طرز تهیه:

      عدس را خیس می کنیم تا نفخ آن گرفته شود سپس با مقداری آب، آن را می پزیم. توجه داشته باشید که عدس نیابد زیاد پخته شود زیرا در زمان دم کشیدن له می شود. سپس برنج را می پزیم و قبل از آبکشی عدس را به آن اضافه می کنیم تا با هم مخلوط شوند. و بعد برنج را آبکش کرده و دم می اندازیم. پیاز را رنده کرده، همراه نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم و ورز می دهیم. سپس گوشت ها را قلقلی کرده و در روغن تفت می دهیم. کشمش را به مدت نیم ساعت درون آب خیس میکنیم تا در زمان پخت نرم شود سپس با کره آن را تفت می دهیم. بعد از اینکه عدس پلو دم کشید، آن را با زرشک، گوشت قلقلی، کشمش، خلال پوست پرتقال و برنج زعفرانی تزیین می کنیم.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved