مواد لازم:
عدس: 1 پیمانه
برنج: 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز متوسط: 1 عدد
کشمش پلویی: 1 پیمانه
زرشک و خلال پوست پرتقال برای تزیین
کره و زعفران آب شده: به میزان لازم
طرز تهیه:
عدس را خیس می کنیم تا نفخ آن گرفته شود سپس با مقداری آب، آن را می پزیم. توجه داشته باشید که عدس نیابد زیاد پخته شود زیرا در زمان دم کشیدن له می شود. سپس برنج را می پزیم و قبل از آبکشی عدس را به آن اضافه می کنیم تا با هم مخلوط شوند. و بعد برنج را آبکش کرده و دم می اندازیم. پیاز را رنده کرده، همراه نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم و ورز می دهیم. سپس گوشت ها را قلقلی کرده و در روغن تفت می دهیم. کشمش را به مدت نیم ساعت درون آب خیس میکنیم تا در زمان پخت نرم شود سپس با کره آن را تفت می دهیم. بعد از اینکه عدس پلو دم کشید، آن را با زرشک، گوشت قلقلی، کشمش، خلال پوست پرتقال و برنج زعفرانی تزیین می کنیم.