• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 510
      تاریخ مطلب :09:35 - 01/11/1394



        


      مسقطی


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      نشاسته: 100 گرم

      شکر: 200 گرم

      آب: 3 پیمانه

      گلاب: بین 1/2 تا 1 پیمانه

      کره: 60 گرم

      زعفران آب کرده: 2 قاشق سوپخوری

      هل: 5 تا 10 عدد

      طرز تهیه:

      نصف آب را روی نشاسته می ریزیم تا حل شود باید حتما صاف شود و هیچ گلوله ای نداشته باشد. بقیه آب را اضافه کرده روی حرارت می گذاریم و شروع به هم زدن می کنیم تا آب و نشاسته به خورد هم بروند. در این موقع شکر را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم تا شکر حل شود، همزمان گلاب، زعفران و هل را اضافه می کنیم هم می زنیم تا غلیظ شود، غلیظ که شد هل را خارج می کنیم و کره را اضافه می کنیم. غلظت مواد باید طوری باشد که رده قاشق روی آن بماند. سپس درقالب ریخته در یخچال قرار می دهیم.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved