مواد لازم:
نشاسته: 100 گرم
شکر: 200 گرم
آب: 3 پیمانه
گلاب: بین 1/2 تا 1 پیمانه
کره: 60 گرم
زعفران آب کرده: 2 قاشق سوپخوری
هل: 5 تا 10 عدد
طرز تهیه:
نصف آب را روی نشاسته می ریزیم تا حل شود باید حتما صاف شود و هیچ گلوله ای نداشته باشد. بقیه آب را اضافه کرده روی حرارت می گذاریم و شروع به هم زدن می کنیم تا آب و نشاسته به خورد هم بروند. در این موقع شکر را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم تا شکر حل شود، همزمان گلاب، زعفران و هل را اضافه می کنیم هم می زنیم تا غلیظ شود، غلیظ که شد هل را خارج می کنیم و کره را اضافه می کنیم. غلظت مواد باید طوری باشد که رده قاشق روی آن بماند. سپس درقالب ریخته در یخچال قرار می دهیم.