شماره : 510

09:35 - 01/11/1394

شاخه اصلی /  دسر

مسقطی
طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید

مواد لازم:

نشاسته: 100 گرم

شکر: 200 گرم

آب: 3 پیمانه

گلاب: بین 1/2 تا 1 پیمانه

کره: 60 گرم

زعفران آب کرده: 2 قاشق سوپخوری

هل: 5 تا 10 عدد

طرز تهیه:

نصف آب را روی نشاسته می ریزیم تا حل شود باید حتما صاف شود و هیچ گلوله ای نداشته باشد. بقیه آب را اضافه کرده روی حرارت می گذاریم و شروع به هم زدن می کنیم تا آب و نشاسته به خورد هم بروند. در این موقع شکر را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم تا شکر حل شود، همزمان گلاب، زعفران و هل را اضافه می کنیم هم می زنیم تا غلیظ شود، غلیظ که شد هل را خارج می کنیم و کره را اضافه می کنیم. غلظت مواد باید طوری باشد که رده قاشق روی آن بماند. سپس درقالب ریخته در یخچال قرار می دهیم.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .