• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 521
      تاریخ مطلب :09:17 - 29/10/1394



        


      ژله رولی


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      ژله دلخواه : یک بسته

      آب داغ:3/4 پیمانه

      بستنی وانیلی: 1/2 پیمانه

      طرز تهیه:

      پودر ژله را با آب داغ مخلوط کرده و به روش بن ماری آب می کنیم، مواد باید کاملا صاف و یک دست شود و هیچ اثری از پودر ژله نباشد. مواد را در جایی قرار می دهیم تا خنک شود البته نه در یخچال.بستنی را با پشت قاشق له می کنیم تا هیچ گلوله ای نداشته باشد سپس به ژله اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در صورتیکه ژله سفت شده بود، مجدد بر روی بخار آب قرار می دهیم تا نرم شود. یک ظرف بزرگ به شکل مستطیل انتخاب می کنیم وکف ظرف را سلفون می کشیم ژله را روی آن می ریزیم تا تمام سطح را بپوشاند، سپس به مدت فقط 45 دقیقه در یخچال قرار می دهیم. بعد از 45 دقیقه ژله را همراه سلفون بر روی سطح صاف قرار می دهیم، اطراف ژله را آزاد می کنیم و شروع به رول کردن ژله می کنیم و خیلی محکم می پیچیم که هیچ فضای بازی بین ژله باقی نماند و بعد برش می دهیم.

      نکته: در تهیه این ژله حتما باید قطر ژله کم باشد و نیز زمانیکه می خواهیم آن را رول کنیم حتما باید کاملا خنک شده باشد.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved