• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 216
      تاریخ مطلب :09:41 - 27/10/1394



        


      ساندویچ مرغ


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      مرغ ورقه شده با قطر نازک: به میزان لازم

      تخم مرغ: یک عدد

      گشنیز خرد شده: 1 قاشق سوپخوری

      آرد سوخاری: به میزان لازم

      نمک و فلفل و پاپریکا: به میزان لازم

      سیر له شده: 1 قاشق چایخوری

      آرد سفید: به میزان لازم

      طرز تهیه:

      مرغ را بیفتک کوب می کوبیم. گشنیز خرد شده، سیر، نمک، فلفل و پاپریکا را با هم مخلوط می کنیم. مرغ ها درون این مواد قرار داده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. تخم مرغ و نمک را با هم زده، ابتدا مرغ ها درون آرد سفید زده سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سوخاری غوطه ور می کنیم سپس درون روغن غوطه وری سرخ می کنیم. به محض اینکه طلایی شدند از داخل روغن خارج می کنیم. 



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved