مواد لازم:
مرغ ورقه شده با قطر نازک: به میزان لازم
تخم مرغ: یک عدد
گشنیز خرد شده: 1 قاشق سوپخوری
آرد سوخاری: به میزان لازم
نمک و فلفل و پاپریکا: به میزان لازم
سیر له شده: 1 قاشق چایخوری
آرد سفید: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را بیفتک کوب می کوبیم. گشنیز خرد شده، سیر، نمک، فلفل و پاپریکا را با هم مخلوط می کنیم. مرغ ها درون این مواد قرار داده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. تخم مرغ و نمک را با هم زده، ابتدا مرغ ها درون آرد سفید زده سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سوخاری غوطه ور می کنیم سپس درون روغن غوطه وری سرخ می کنیم. به محض اینکه طلایی شدند از داخل روغن خارج می کنیم.