شماره : 216

09:41 - 27/10/1394

شاخه اصلی /  آشپزی

ساندویچ مرغ
طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید

مواد لازم:

مرغ ورقه شده با قطر نازک: به میزان لازم

تخم مرغ: یک عدد

گشنیز خرد شده: 1 قاشق سوپخوری

آرد سوخاری: به میزان لازم

نمک و فلفل و پاپریکا: به میزان لازم

سیر له شده: 1 قاشق چایخوری

آرد سفید: به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ را بیفتک کوب می کوبیم. گشنیز خرد شده، سیر، نمک، فلفل و پاپریکا را با هم مخلوط می کنیم. مرغ ها درون این مواد قرار داده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. تخم مرغ و نمک را با هم زده، ابتدا مرغ ها درون آرد سفید زده سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سوخاری غوطه ور می کنیم سپس درون روغن غوطه وری سرخ می کنیم. به محض اینکه طلایی شدند از داخل روغن خارج می کنیم. 

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .