مواد لازم:
جو: 250 گرم
پیاز متوسط: 1 عدد
نخود: 2/1 پیمانه
گندم: 2/1 پیمانه
آب قلم: 2 پیمانه
کشک: 1 پیمانه
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
آویشن خشک و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
جو، نخود و گندم را در قابلمه ریخته و روی آن را به میزان لازم آب میریزم و روی حرارت می گذاریم تا مواد بپزد. بعد از اینکه کاملاً پخت، آب قلم را به آن اضافه می کنیم. پیاز را خلال کرده، سرخ می کنیم و به مواد آش اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 15 دقیقه مواد با هم بپزند. سپس در ظرفی کشک و زردچوبه و نمک را با هم مخلوط کرده و به مواد آش اضافه می کنیم و مجدد به مدت 15دقیقه می گذاریم تا آش کاملاً بپزد.
مقداری سبزی آویشن خشک شده را در روغن داغ تفت میدهیم و موقع سرو آش روی آن میریزم.
نکته: در روش پخت سنتی این آش به جای آب قلم از سیرابی استفاده می شود.