• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 87
      تاریخ مطلب :22:11 - 01/10/1393



        


      آش جو


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      جو: 250 گرم

      پیاز متوسط: 1 عدد

      نخود: 2/1 پیمانه

      گندم: 2/1 پیمانه

      آب قلم: 2 پیمانه

      کشک: 1 پیمانه

      زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

      آویشن خشک و نمک به میزان لازم

      طرز تهیه:

      جو، نخود و گندم را در قابلمه ریخته و روی آن را به میزان لازم آب میریزم و روی حرارت می گذاریم تا مواد بپزد. بعد از اینکه کاملاً پخت، آب قلم را به آن اضافه می کنیم. پیاز را خلال کرده، سرخ می کنیم و به مواد آش اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 15 دقیقه مواد با هم بپزند. سپس در ظرفی کشک و زردچوبه و نمک را با هم مخلوط کرده و به مواد آش اضافه می کنیم و مجدد به مدت 15دقیقه می گذاریم تا آش کاملاً بپزد.

      مقداری سبزی آویشن خشک شده را در روغن داغ تفت میدهیم و موقع سرو آش روی آن میریزم.

      نکته: در روش پخت سنتی این آش به جای آب قلم از سیرابی استفاده می شود. 



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved