شماره : 87

22:11 - 01/10/1393

شاخه اصلی /  غذاهای گیاهی

آش جو
طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید

مواد لازم:

جو: 250 گرم

پیاز متوسط: 1 عدد

نخود: 2/1 پیمانه

گندم: 2/1 پیمانه

آب قلم: 2 پیمانه

کشک: 1 پیمانه

زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

آویشن خشک و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

جو، نخود و گندم را در قابلمه ریخته و روی آن را به میزان لازم آب میریزم و روی حرارت می گذاریم تا مواد بپزد. بعد از اینکه کاملاً پخت، آب قلم را به آن اضافه می کنیم. پیاز را خلال کرده، سرخ می کنیم و به مواد آش اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 15 دقیقه مواد با هم بپزند. سپس در ظرفی کشک و زردچوبه و نمک را با هم مخلوط کرده و به مواد آش اضافه می کنیم و مجدد به مدت 15دقیقه می گذاریم تا آش کاملاً بپزد.

مقداری سبزی آویشن خشک شده را در روغن داغ تفت میدهیم و موقع سرو آش روی آن میریزم.

نکته: در روش پخت سنتی این آش به جای آب قلم از سیرابی استفاده می شود. 

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .