• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 540
      تاریخ مطلب :17:23 - 28/09/1401



        

      مسقطی انار
      مسقطی انار


      طرز تهیه را در ادامه  مطالعه بفرمایید 


       مواد لازم:

      آب انار 2 پیمانه

      نشاسته 4 قاشق سوپخوری

      شکر 4 قاشق سوپخوری

      گلاب 1/4 پیمانه

      کره 50 گرم

       

      ابتدا نشاسته و یک پیمانه  آب انار را هم مخلوط کنید هم بزنید تا نشاسته حل شود سپس بقیه آب انار را اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. کمی که گذشت شکر را اضافه کنید، به هم زدن ادامه دهید تا شکر حل شود. سپس گلاب را اضافه کنید و بازهم مواد را هم بزنید تا به غلظت کمی بیشتر از فرنی برسد. کره را اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه کره آب شد مواد را داخل قالب بریزید و مسقظی را داخل یخچال قرار دهید تا مسقطی سفت شود.


      مسقطی انار دسر یلدایی
      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
         

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved