• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 719
      تاریخ مطلب :11:50 - 08/01/1401



        

      کیک یزدی
      کیک یزدی


      کیک یزدی یکی از خوش عطرترین کیک سنتی ایران می باشد.


       

      مواد لازم:

      آرد 300 گرم

      روغن مایع 170 گرم

      شکر 180 گرم

      ماست 180 گرم

      تخم مرغ 2 عدد

      گلاب 1/4 پیمانه

      هل نصف ق چ

      بکینگ پودر 1 ق مرباخوری

      وانیل 1/2 ق چ

      عسل 1 ق سوپخوری

      نمک یک پینچ

       

      طرز تهیه :

      آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

      تخم مرغ، وانیل و شکر را با هم حدود یک دقیقه بزنید بعد عسل، ماست، روغن، گلاب و هل را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید.

      حالا بهش مخلوط آرد را اضافه کنید و دوباره یک دقیقه هم بزنید.

      مواد را داخل کپسول مخصوص بریزید و روی مواد خلال پسته یا کنجد بریزید.

      فر را از قبل گرم کنید. ذمای فر 200 درجه باشد. کیک ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا آماده شوند.


      کیک یزدی
      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved