شماره : 719

11:50 - 08/01/1401

شاخه اصلی /  شیرینی پزی
کیک یزدی
کیک یزدی
کیک یزدی یکی از خوش عطرترین کیک سنتی ایران می باشد.

 

مواد لازم:

آرد 300 گرم

روغن مایع 170 گرم

شکر 180 گرم

ماست 180 گرم

تخم مرغ 2 عدد

گلاب 1/4 پیمانه

هل نصف ق چ

بکینگ پودر 1 ق مرباخوری

وانیل 1/2 ق چ

عسل 1 ق سوپخوری

نمک یک پینچ

 

طرز تهیه :

آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ، وانیل و شکر را با هم حدود یک دقیقه بزنید بعد عسل، ماست، روغن، گلاب و هل را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید.

حالا بهش مخلوط آرد را اضافه کنید و دوباره یک دقیقه هم بزنید.

مواد را داخل کپسول مخصوص بریزید و روی مواد خلال پسته یا کنجد بریزید.

فر را از قبل گرم کنید. ذمای فر 200 درجه باشد. کیک ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا آماده شوند.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .