• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 718
      تاریخ مطلب :22:17 - 29/09/1401



        

      کیک خرمالو
      کیک خرمالو


      طرز تهیه را در ادامه مشاهده بفرمایید


       

      مواد لازم:

      پوره خرمالو: 1 پیمانه

      آرد 300 گرم

      شکر: 250 گرم

      تخم مرغ: 3 عدد

      شیر: 1/4 پیمانه

      روغن مایع: 3/4 پیمانه

      بکینگ پودر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری

      جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

      نمک: 1 پنس

      دارچین: 1 قاشق چایخوری

      پودر هل: 1/4 قاشق چایخوری

      جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری

      طرز تهیه:

      آرد، نمک، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و هل را با هم ترکیب و الک کنید.

      تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا سفید و کشدار شود سپس شیر و روغن را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید. در آخر مواد خشک را اضافه کرده و با لیسک به شکل دورانی مواد را هم بزنید تا یکدست شود.

      در آخر پوره خرمالو را اضافه کنید و دورانی هم بزنید.

      فر را از قبل گرم کنید. دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

      مواد را داخل قالب بریرید و قالب را به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود.


      کیک خرمالو
      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved