• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 737
      تاریخ مطلب :22:20 - 22/07/1396



        


      کیک گلابی


       طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


       

      مواد لازم:
      آرد جو پرک: 2 پیمانه
      بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
      دارچین: 1 قاشق غذاخوری
      وانیل: ½ قاشق چایخوری
      روغن نارگیل: ¼ پیمانه
      گلابی: 2 عدد
      کشمش: ¼ پیمانه
      شیره انگور: 5 قاشق غذاخوری
      تخم مرغ: 3 عدد
       
      طرز تهیه:
      ابتدا مواد خشک را با هم ترکیب کرد، سپس مواد مایع را مخلوط می کنیم و وانیل را به آن اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و به مواد خشک اضافه می کنیم و کلیه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. 
      در ظرف مورد نظر کاغذ روغنی می گذاریم. نصف مواد را داخل ظرف می ریزیم و روی آن را گلابی که نازک برش زده ایم می چینیم و باقی مواد را روی گلابی ها میریزیم. به مدت یک ساعت در دمای 180 درجه درونی فری که از قبل روشن کرده این قرار می دهیم. 


      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved