• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 217
      تاریخ مطلب :08:58 - 06/12/1394



        


      بورک پنیر و اسفناج


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      اسفناج: 150 گرم

      پنیر فتا: 100 گرم

      تخم مرغ: 2 عدد

      زرده تخم مرغ: 1 عدد

      خمیر یوفکا: یک بسته

      نمک و فلفل به میزان لازم

      طرز تهیه:

      اسفناج را بورانی می کنیم. دو عدد تخم را زده سپس پنیر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و به اسفناج اضافه می کنیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. مواد را درون خمیر یوفکا قرار می دهیم و نان را می پیچیم. روی نان ها را با برس زرده تخم مرغ می زنیم، در صورت تمایل کنجد یا سیاه دانه روی آن می ریزیم سپس درون فر قرار می دهیم تا نان کم طلایی رنگ شود.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved