• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 522
      تاریخ مطلب :08:52 - 26/11/1394



        


      فرنی ترکیه ای


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      شیر: 1 لیتر و 1/2 پیمانه

      شکر: 7 قاشق سوپخوری

      زرده تخم مرغ: 1 عدد

      آرد ذرت: 2 قاشق سوپخوری

      پودر نارگیل: 2 قاشق سوپخوری

      وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

      طرز تهیه:

      1 لیتر شیر و شکر را روی حرارت می گذاریم تا بجوش آید. در ظرف دیگری زرده تخم مرغ، آرد ذرت، 1 قاشق پودر نارگیل، 1/2 پیمانه شیر را با هم مخلوط می کنیم و به آرامی به مخلوط شیر و شکر که در حال جوش است اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد به جوش آمدند، از روی حرارت برداشته وانیل را به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه در حالیکه در ظرف بسته است می گذاریم تا مواد استراحت کند. سپس فرنی را در ظرفی ریخته و در حالیکه هنوز گرم است سرو کنید. مابقی پودر نارگیل را برای تزیین روی فرنی می ریزیم.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved