• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 214
      تاریخ مطلب :15:32 - 19/11/1394



        


      مرصع پلو


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


       

      مواد لازم:

      ران مرغ: 4 عدد

      برنج: 4 پیمانه

      خلال بادام:120 گرم

      خلال پسته: 120 گرم

      خلال پوست پرتقال: 70 گرم

      کشمش: 1 پیمانه

      زرشک: 1 پیمانه

      طرز تهیه:

      برنج را آبکش کرده و دم می اندازیم. ران مرغ ها در ماهی تابه می گذاریم. یک عدد سیر، نمک و فلفل و زعفران به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد و با روغن خود سرخ شود.

      خلال پسته و بادام را درون گلاب خیس می کنیم بعد در روغن تفت می دهیم. کشمش را با کره تفت می دهیم. زرشک و پوست پرتقال را درون روغن اندک تفت می دهیم.

      برنج را در ظرف مورد نظر می کشیم، مرغ ها روی آن قرار می دهیم و مجدد روی آن برنج می کشیم و با خلال ها و کشمش و زرشک تزیین می کنیم.

       

       



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved