شماره : 712

12:02 - 14/10/1401

شاخه اصلی /  شیرینی پزی

توپک خرما و جو پرک
طرز تهیه را در ادامه مطلب مشاهده بفرمایید

 

مواد لازم:

جو پرک 1 پیمانه

خرما بدون هسته 8 تا 10 عدد

دارچین 1 قاشق چایخوری

گردو خرد شده 1/3 پیمانه

پودر کاکایو 1 قاشق سوپخوری

گلاب 1 قاشق سوپخوری

 

ابتدا جو پرک را داخل غذاساز بریزید خوب مخلوط کنید تا کاملا آرد شود. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

از مواد بردارید و به شکل توپک کوچک گرد کنید و داخل پودر کاکائو بزنید، نیم ساعت داخل یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .