شماره : 359

23:45 - 22/07/1396

شاخه اصلی /  خواص مواد غذایی

فواید کیوی
 هضم: کیوی حاوی آنزیمی است که باعث حل شدن پروتئین می گردد از این رو به هضم غذا کمک می کند

 هضم: کیوی حاوی آنزیمی است که باعث حل شدن پروتئین می گردد از این رو به هضم غذا کمک می کند

تنظیم فشار خون: حاوی مقادیر بالای پتاسیم است که باعث تنظیم فشار خون می گردد
 جلوگیری از آسیب DNA: تحقیقات نشان می دهد آنتی اکسیدان موجود در کیوی از آسیب دیدگی DNA جلوگیری می کند به همین خاطر میتواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان مفید باشد
افزایش سیستم ایمنی: کیوی منبع غنی از ویتامین C است که می تواند باعث افزایش سیستم ایمنی گردد
بهبود سلامت گوارش: کیوی منبع عالی از فیبر است. به همین علت مانع یبوست و دیگر مشکلات گوارشی می شود
سم زدایی: به دلیل داشتن فیبر، می تواند به خروج سموم از روده کمک کند
کاهش بیماریهای قلبی: تحقیقات نشان می دهد خوردن 2 تا3 عدد کیوی در روز از لخته شدن خون در رگها تا 18 درصد جلوگیری می کند و باعث کاهش تری گلیسیرید می شود
مناسب برای دیابتی ها: کیوی دارای شاخص گلسیمی پایین است. به این معنی که قند خون را به سرعت بالا نمی برد، به همین خاطر برای دیابتی ها مفید است
پیشگیری از بیماریهای چشمی: کیوی به دلیل داشتن لوتئین و زیاکساتین از بیماریهای مربوط به چشم جلوگیری می کند
تعادل قلیایی ایجاد می کند: کیوی به دلیل داشت مواد معدنی، تعادل قلیایی ایجاد می کند. برخی از مزایای تعادل قلیایی عبارت است از: جوانسازی پوست، خواب عمیق تر، سرماخوردگی کمتر، کاهش آرتروز و پوکی استخوان و افزایش انرژی
محافظت از پوست: کیوی منبع خوبی از ویتامین E است. آنتی اکسیدانی که برای محافظت از پوست بسیار مفید است
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .