شماره : 313

10:43 - 15/11/1394

شاخه اصلی /  خواص مواد غذایی

خواص فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای غنی از آنتی اکسیدان و ترکیبات ض التهابی می باشد.

1- ضد سرطان:

فلفل دلمه ای غنی از آنتی اکسیدان و ترکیبات ضد التهابی می باشد که برای جلوگیری از سرطان بسیار ضروری می باشد.

2- آنتی اکسیدان:

آنتی اکسیدان های فعال موجود در فلفل دلمه ای بسیار زیاد هستند و به شکل های مختلف از جمله ویتامین C، ویتامین A،کاروتنوئید، فلاونوئید و اسید هیدروکسی دیده می شوند. همچنین آنتی اکسیدانهای قوی چون بتاکاروتن و لیکوپن را دارا می باشد که سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.

3- ضد التهاب:

خاصیت ضد التهابی فلفل دلمه ای نه تنها مانع سرطان و بسیاری از بیماری ها می شود بلکه جلوگیری از بیماری های قلبی و آرتروز نیز می کند.

4- سرشار از ویتامین C:

فلفل دلمه ای به دلیل غنی بودن از ویتامین C باعث افزایش سیستم ایمنی شده و همچنین موجب کاهش استرس می گردد.

5- افزایش سیستم ایمنی:

علاوه بر اینکه منبع عالی از ویتامین C می باشد، منبع فوق العاده ای از ویتامین B6 نیز می باشد. ویتامین B6 باعث واکنش های شیمیایی حیاتی در کل بدن، بویژه آنهایی که در ارتباط با سیستم ایمنی هستند، می شود.

6- سلامت قلب:

غذاهایی مانند فلفل دلمه ای که دارای مقادیر بالای فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند برای سلامت قلب بسیار مفید می باشند و مانع بیماری های قلبی و عروقی می گردند.

7- سلامت چشم:

فلفل دلمه ای دارای دو ویتامینی است که برای سلامت چشم ضروری می باشد. بویژه بیماریهای چشمی که با افزایش سن در ارتباط هستند. ویتامین C مانع آب مروارید می شود و ویتامین A مانع بیماری های چشمی در سالمندان می گردد. هر دو این ویتامین ها باعث قوی شدن و سلامت چشم می گردند.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .