مواد لازم:
بیسکوئیت کاکائویی: 330 گرم
شکلات تخته ای : 300 گرم
خامه: 200 میلی لیتر
کره: 110 گرم
طرز تهیه:
بیسکوئیت ها را کاملا خرد کرده، کره را آب می کنیم و به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و کف قالب می ریزیم و خوب با پشت قاشق صاف می کنیم و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم. خامه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم بعد از اینکه گرم شد شکلات ها را اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و شروع به هم زدن مواد میکنیم تا شکلات ها کاملا در خامه ذوب شوند و بعد روی بیسکوئت ها می ریزیم. به مدت یک ربع درون یخچال می گذاریم تا کمی خود رابگیرد سپس با میوه دلخواه ترجیحاً از خانواده توت ها تزئین می کنیم و مجدد در یخچال قرار می دهیم.