شماره : 68

23:31 - 24/10/1393

شاخه اصلی /  سالاد

سالاد مرغ و زنجبیل
طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید

مواد لازم:

سینه مرغ: 2 پیمانه

روغن مایع: 4 قاشق سوپخوری

سیر: 1 حبه

خیار خلال شده با پوست: 1 پیمانه

زنجبیل تازه رنده شده: 2/1 قاشق مربا خوری

پیازچه خرد شده: 1 پیمانه

جعفری خرد شده: 2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه ای قرمز خلال شده: 1 پیمانه

شکر: 1 قاشق سوپخوری

آب لیمو تازه یا سرکه: 3 قاشق سوپخوری

روغن زیتون: 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

سینه مرغ را به صورت خلالهای باریک خرد کرده داخل 3 قاشق سوپخوری روغن مایع، نمک و فلفل سیاهمزه دار کرده و داخل یخچال می گذاریم به مدت 3 الی 4 ساعت.

بعد از این مدت سینه مرغ را داخل 1 قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم. زنجبیل تازه رنده شده ( حتماً رنده شود چون زنجبیل خیلی تند است) و سیر رنده شده را به سینه مرغ اضافه می کنیم تفت می دهیم.

خیار را با پوست خلال می کنیم، فلفل دلمه ای قرمز خلال شده، پیازچه خرد شدهو جعفری خرد شده را با هم مخلوط می کنیم.

آب لیمو ترش تازه را با شکر (شکر را حذف نکنید یا توی سرکه یا آب لیمو ترش حل کنید، شکر قهوه ای روشن خیلی بهتر از سفید است و خوشمزه تر می کند) و روغن زیتون را با هم مخلوط می کنیم.

سپس کلیه مواد را با هم ترکیب کرده داخل ظرف می کشیم و سرو می کنیم.

كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .