مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده: 100 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
آرد سفید: یک پیمانه و 2 قاشق غذا خوری
آرد نشاسته: ½ پیمانه
پودر قند: ½ پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
وانیل: ½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
کره و شکر را با هم مخلوط کرده، سپس تخم مرغ، آرد سفید، آرد نشاسته، بیکینگ پودر و وانیل را به آنها اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم. خمیر نرمی به دست می آید که به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یک قسمت را ساده، یک قسمت را با یک قاشق پودر کاکائو و یک قسمت را با دو قسمت پودر کاکائو مخلوط می کنیم. از هر سه به اندازی یک فندق برداشته، کف دست می گذاریم و قلقلی می کنیم سپس داخل سینی فر که داخل آن کاغذ روغنی گذاشته ایم قرار می دهیم و به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه داخل فر قرار می دهیم.