• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 738
      تاریخ مطلب :12:57 - 15/10/1396



        


      شیرینی سه رنگ


       طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم: 
      کره به دمای محیط رسیده: 100 گرم
      تخم مرغ : 1 عدد
      آرد سفید: یک پیمانه و 2 قاشق غذا خوری
      آرد نشاسته: ½ پیمانه
      پودر قند: ½ پیمانه
      بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
      وانیل: ½ قاشق چایخوری
      پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
      طرز تهیه: 
      کره و شکر را با هم مخلوط کرده، سپس تخم مرغ، آرد سفید، آرد نشاسته، بیکینگ پودر و وانیل را به آنها اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم. خمیر نرمی به دست می آید که به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یک قسمت را ساده، یک قسمت را با یک قاشق پودر کاکائو و یک قسمت را با دو قسمت پودر کاکائو مخلوط می کنیم. از هر سه به اندازی یک فندق برداشته، کف دست می گذاریم و قلقلی می کنیم سپس داخل سینی فر که داخل آن کاغذ روغنی گذاشته ایم قرار می دهیم و به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه داخل فر قرار می دهیم.


      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved