• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 570
      تاریخ مطلب :12:53 - 15/10/1396



        


      خاگینه مغزدار


       طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


       

      مواد لازم:
      تخم مرغ: 3 عدد
      ماست: 4 قاشق غذاخوری
      آرد: 4 قاشق غذاخوری
      بیکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
      وانیل: ½ قاشق چایخوری
      پودر پسته: به مقدار لازم
      هل آسیاب شده: نصف قاشق چایخوری
      زعفران آبکرده: دو قاشق غذاخوری
      شکر: 1 یپمانه
      آب: ½ پیمانه
      گلاب: ½ پیمانه
      برای تهیه شربت، آب، گلاب و شکر را روی حرارت می گذاریم وقتی بجوش آمد بعد از پنج دقیقه زیر آن را خاموش می کنید. در آخر زعفران هم داخل شربت می ریزیم.
      تخم مرغ ها را به همراه وانیل خوب بزنید سپس ماست و زعفران را اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم در آخر آرد و بیکینگ پودر را به مواد می افزاییم. غلظت مواد مانند ماست شل است. داخل ماهیتابه مقداری روغن ریخته روی حرارت می گذاریم، کمی که روغن داغ شده نصف مواد را داخل آن میریزیم سپس روی خاگینه را پودر پسته و هل می ریزم. در ماهیتابه را می گذاریم پس از چند دقیقه وقتی خاگینه خود را گرفته بود بقیه مواد را روی آن میریزیم و مجدد در ظرف را می گذاریم تا خوب سرخ شود. سپس خاگینه را برگردانده تا طرف دیگر نیز سرخ شود بعد از روی حرارت برداشته و روی آن را شربت می ریزیم. می توانیم بجای شربت از عسل نیز استفاده کنیم. 


      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved