پیشگیری از سرطان: مصرف جعفری باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان پوست، سینه و پروستات می شود. جعفری منبع غنی از فلاونوئیدی به نام آپیژنین می باشد. که علاوه بر خاصیت ضد سرطانی، یک ضد التهاب بسیار قوی است
افزایش سیستم ایمنی: جعفری باعث افزایش سیستم ایمنی می شود و نقش مهمی در کاهش آلرژی و بیماریهای التهابی ایفا می کند
کاهش التهاب: مصرف جعفری باعث کاهش دردهای مربوط به آرتروز می شود. جعفری دارای ماده ضد التهابی بسیار قوی است که می تواند به طور قابل توجهی تورم داخل مفاصل را کاهش می دهد
مبارزه با بیماری ها: جعفری از بدن در برابر بیماریهایی مانند دیابت، تصلب شریان، سرطان روده بزرگ و آسم محافظت می کند
سلامت قلب: مصرف جعفری باعث جلوگیری از بیماریهای مربوط به قلب از جمله سکته قلبی، حمله قلبی و تصلب شریان می گردد
رفع عفونت دستگاه ادراری: جعفری یکی از گیاهانی است که جهت رفع عفونت دستگاه ادراری پیشنهاد می شود. زیرا جعفری مانند یک آنتی بیوتیک عمل می کند
سم زدایی: مصرف جعفری باعث فعال شدن یکی از آنزیم های کبدی شده و در نتیجه آن، بدن را سم زدایی می کند
کلروفیل: جعفری جزء گیاهانی است که غنی از کلروفیل هستند. و همین امر در جعفری خاصیت ضد باکتریایی ایجاد می کند و از این رو باعث از بین رفتن باکتری های بد می شود. همچنین باعث درمان بوی بد دهان می شود