پیشگیری از سرطان: تحقیقات نشان می دهد ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در انبه از سرطانهای سینه، روده، پروستات و لوسمی جلوگیری می کند
کاهش کلسترول: سطح بالای فیبر، پکتین و ویتامین C موجود در انبه باعث کاهش سطح کلسترول بد می گردد
پوست شفاف: انبه منافذ بسته شده پوست را تمیز کرده و جوش ها را از بین می برد
قلیایی کردن تمام بدن: اسید تارتاریک، اسید مالیک و اسید سیتریک موجود در انبه به حفظ منبع قلیایی بدن کمک می کند
بهبود بینایی: یک فنجان انبه، 25 % از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را جبران می کند. ویتامینی که باعث بهبود بینایی شده و از شب کوری و خشکی چشم جلوگیری می کند
بهبود هضم: فیبر موجود در انبه به هضم و دفع غذا کمک می کند
پیشگیری از گرمازدگی: ترکیب آب انبه و آب می تواند به خنک شدن بدن کمک کند و از گرمازدگی جلوگیری کند
افزایش سیستم ایمنی: انبه منبع غنی از ویتامین C و A به علاوه انواع مختلف کاروتنوئید است که باعث افزایش سلامت و قدرت سیستم ایمنی می شود