مواد لازم:
شیر: 2 لیوان
شکر: 3 قاشق غذاخوری
پودر کاسترد:3 قاشق غذاخوری
گلاب: 3قاشق غذاخوری
بیسکوئیت حدود 10 عدد
موز: 1 عدد
گردو خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شیر، گلاب، پودر کاسترد و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت کم میگذاریم. به آرامی و مرتب با قاشق هم می زنیم تا غلظت فرنی را پبدا کند، سپس از روی حرارت بر میداریم. از مایه کاستارد درون قالبی که از قبل چرب کرده این می ریزیم و روی آن را کاملا صاف می کنیم یک ردیف بیسکوئیت چیده و روی آن موز حلقه شده و گردو میریزیم و دوباره مایه کاسترد میریزیم. این کار را مجدد تکرار کرده و درآخر کل مایه کاسترد باقی مانده روی مواد می ریزیم. قالب را به مدت نیم ساعت درون محیط خانه نگه می داریم سپس به مدت دو ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خود را بگیرد. از قالب جدا کرده به دلخواه تزئین می کنیم.