• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 538
      تاریخ مطلب :22:25 - 22/07/1396



        


      دسر کاستارد بیسکوئیتی


       طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


       

      مواد لازم:
      شیر: 2 لیوان
      شکر: 3 قاشق غذاخوری
      پودر کاسترد:3 قاشق غذاخوری
      گلاب: 3قاشق غذاخوری
      بیسکوئیت حدود 10 عدد
      موز: 1 عدد
      گردو خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
      طرز تهیه: 
      شیر، گلاب، پودر کاسترد و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت کم میگذاریم. به آرامی و مرتب با قاشق هم می زنیم تا غلظت فرنی را پبدا کند، سپس از روی حرارت بر میداریم. از مایه کاستارد درون قالبی که از قبل چرب کرده این می ریزیم و روی آن را کاملا صاف می کنیم یک ردیف بیسکوئیت چیده و روی آن موز حلقه شده و گردو میریزیم و دوباره مایه کاسترد میریزیم. این کار را مجدد تکرار کرده و درآخر کل مایه کاسترد باقی مانده روی مواد می ریزیم. قالب را به مدت نیم ساعت درون محیط خانه نگه می داریم سپس به مدت دو ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خود را بگیرد. از قالب جدا کرده به دلخواه تزئین می کنیم.


      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved